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Mateu Food Lab

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Mateu 教授

  • 16,500円
  • EAT8食研究所

サービス内容

Join us for a night of culinary adventure at the EAT8 Food Lab in the heart of Tokyo's Higashi Ginza district. On May 16th at 6:30 pm, we are thrilled to welcome one of the best Spanish chefs in Asia, Mateu Villaret, to our studio, where he will guide you through the creation of a Spanish menu with wine pairings. The menu will include two appetizers, one starter, a first course, two main dishes, and a dessert. Chef Villaret will share his expert tips and techniques for creating each dish, as well as his knowledge of Spanish cuisine and wine pairings. With limited seats available, this is a rare opportunity to learn from an accomplished chef and taste some of the most delicious Spanish flavors. The cost of this culinary experience is 15,000¥ per person + tax which includes all ingredients, wine, and equipment. Don't miss your chance to join us for this exclusive event at EAT8 Food Lab. Book your seat today! Mateu Villaret Born in Calella, Barcelona, in 1985 Mateu grew up with the great nature of Catalonia, surrounded by mountains and the sea. Since his childhood, he was curious about the food he ate at home, cooked by mum, from La Mancha (Madrid), and by dad, from Catalonia and by grandma, from Andalucia. It was natural that he chose his life to become a chef, sharing the beauty of the local cuisine with guests. He worked in top famous restaurants in Spain, Holland, Singapore. Then he got a chance to work in Hajime, in Osaka, one of the top gastronomic restaurants with Michelin 3 stars, which allowed him to get another chance to be the chef of the Catalan restaurant Maspi, also in Osaka. With its unique style of cuisine, Maspi's fame quickly spread, not only in Osaka but all over Japan. In 2022, he finally opened his own restaurant, MASIA, in Ginza, Tokyo. EAT8Food Labで、料理の冒険の夜を楽しみましょう。アジアで最高のスペイン人シェフの一人、マテウ・ビジャレット氏が、スペイン料理のメニューとワインペアリングの作り方を教えるために、スタジオに来てくれます。このメニューには、2種類の前菜、1つのスターター、最初のコース、2種類のメインディッシュ、そしてデザートが含まれます。ビジャレットシェフは、それぞれの料理の作り方についての専門的なヒントやテクニック、スペイン料理やワインペアリングの知識も共有してくれます。限られた席数ですので、この上手なシェフから学び、最高のスペインの味を味わう機会をお見逃しなく。この料理の体験の費用は、税別で1人15,000円で、材料、ワイン、および機器がすべて含まれます。EAT8フードラボでのこの独占的なイベントに参加するチャンスをお見逃しなく。今すぐ席を予約してください!マテウ・ビジャレットは、1985年にバルセロナのカレージャで生まれ、カタルーニャの山々と海に囲まれた素晴らしい自然の中で育ちました。幼少期から、彼は母親からラ・マンチャ(マドリッド)の料理、父親からカタルーニャの料理、そして祖母からアンダルシアの料理など、自宅で食べる料理に興味を持っていました。地元の料理の美しさをゲストと共有するために、彼は料理人になることを選ぶのは自然なことでした。

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